Stålarbejde til privatkunder

Har du brug for en ny altan, en ny carport eller en ny trappe til parcelhuset eller skal du bruge en ny stålhal til dit landbrug, kan Vollerup Smedeland levere den perfekte løsning. Vi kan designe alt helt fra bunden, så du får den perfekte løsning, der passer til netop dine behov. Vi kan både være underleverandør til din håndværker eller selv stå for montagen hos dig.

Skal du bygge om eller renovere, er der tit brug for specialkonstruktioner i stål. Det giver mulighed for at skabe den løsning, der passer til netop dit byggeri, frem for at gå på kompromis med standardløsninger fra byggemarkedet.

Flotte carporte i stål

For eksempel kan vi levere flotte carporte konstrueret i stål, der er designet til lige præcis dit hus. Vi har flere forskellige typer, du kan vælge imellem. Har du selv ideen, kan vi også designe carporten for dig, producere den og sætte den op. Altså hjælpe dig hele vejen fra ide til færdigt byggeri.

Vores carporte er centreret omkring en stålkonstruktion, der kan udstyres med vægge og tag, der passer præcist til dit hus – og der er ingen mål, der er skæve hos os.

Vi kan bl.a. tilbyde

Altaner og trapper

Vi kan designe din nye stålaltan eller din ind- eller udvendige ståltrappe, så den passer præcis til det sted på eller i huset, hvor den skal være.

Den bærende del af konstruktionen er i stål, men igen er der mulighed for at vælge materialer og farver, der passer ind. Derved kommer den nye altan eller trappe ikke til at virke påklistret – heller ikke selv om huset har stået der i mange år.

Vi leverer hele stålopgaven og kan også levere en totalløsning i samarbejde med vores faste samarbejdspartnere. Vi hjælper gerne med at designe altanen eller trappen i vores CAD-system og går altid efter at levere den mest optimale løsning, samtidig med at prisen holder sig inden for dit budget.

Stålhaller

Uanset om du har brug for en ny maskinhal, en ridehal eller en anden form for halbyggeri, kan vi designe, producere og montere. Vi leverer både isolerede og uisolerede haller som total- eller underentreprise. Du kan læse mere om vores stålhaller her.

Stål på mål

Har du brug for stålspær eller andre stålkonstruktioner på mål til dit byggeri, kan vi også hjælpe dig hele vejen fra opmåling og til færdig montage. Er der tale om et renoveringsprojekt, tager vi nøje mål af den eksisterende konstruktion og indarbejder eventuelle forbedringer eller forandringer.

Skal du bygge nyt, kan vi hjælpe dig hele vejen fra design og udformning af stålkonstruktionen og til den er monteret i dit byggeri. Vi har egen kranvogn og servicevogn med alt nødvendigt udstyr.