Stål til byggeri

Bjælker, søjler og spær i alle former og størrelser

Vi er specialister i både standard og specialspær. På vort værksted forstår vi selv opskæring og svejsning af metalspær, søjler og bjælker. Vi kan derfor producere lige præcis de konstruktioner der er behov for – og med kort leveringstid.

Efterbehandling efter behov. Vi slyngrenser og maler selv. Samtidig har vi fast samarbejde med virksomheder der kan håndterer andre former for efterbehandling.

Alle former for beslag

Vi producerer selv alle former for specialbeslag til byggerier. På vort værksted kan vi bl.a. håndtere opskæring, svejsning, klipning, valsning, lokning, standsning, slyngrensning og vådlakering.

Vi producerer også beslag til producenter af limtræ og beton. Send din tegning, hvorefter vi producerer det du måtte have behov for i de stålkvaliteter der kræves.

Alt i stålarbejde

Afstivninger

Vi producerer alle former for afstivninger og understøtninger til byggerier. Det være sig til specialopbygninger eller blot almindelig afstivning eller understøtning af byggerier.

Vi står gerne for montering med egne montageteams samt egen kranvogn. Det sikrer en hurtig og effektiv levering samt montering til tiden.